Wartner

Last van wratten op de handen of voeten? Met Wartner verdwijnen ze snel. Wartner is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Wartner wrattenpen werkt op basis van een aanstipmethode, waarbij het virus in de huidcellen wordt gedood. Meer info

Kosten vanaf
€ 14,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Wartner?

Last van wratten op de handen of voeten? Met Wartner verdwijnen ze snel. Wartner is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Wartner wrattenpen werkt op basis van een aanstipmethode, waarbij het virus in de huidcellen wordt gedood. De Wartner wrattenverwijderaar werkt op basis van cryotherapie: het bevriest de wrat tot in de kern, waardoor deze verschrompelt. Wilt u Wartner online kopen? Dan kunt u dit doen bij uw eigen drogist. Het is ook mogelijk om aan ons de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Wratten komen vaak voor. Ze ontstaan door een besmetting met het hpv-virus. Dit virus zorgt ervoor dat de huidcellen zich op een bepaalde plek snel vermeerderen, waardoor er een bloemkoolachtig knobbeltje ontstaat. Wratten zijn in principe onschuldig, maar kunnen behoorlijk ontsierend zijn. Veel mensen vinden ze er onsmakelijk uitzien, vooral als de wratten zich op de vingers bevinden. Voetwratten kunnen daarbij ook nog eens pijn doen. Reden te meer om ze snel te behandelen. Wartner werkt snel: ongeveer tien tot veertien dagen na de behandeling is de wrat verdwenen.

Hoe gebruikt u Wartner?

Wartner wrattenverwijderaar (ook bekend als Wartner 2e Generatie) gebruikt u als volgt:

 • Plaats de applicatorhouder met een van de bijgeleverde stukjes schuim op de spuitbus zoals uitgelegd in de gebruiksaanwijzing;
 • Druk gedurende drie seconden op het ventiel van de spuitbus;
 • Haal de applicatorhouder met het doordrenkte schuimpje van de spuitbus;
 • Wacht 20 seconden en plaats het schuimpje met de vloeistof op de wrat;
 • Druk licht aan en houd het schuimpje gedurende 20 seconden (bij gewone wratten) tot 40 seconden (bij voetwratten) tegen de huid.
 • Haal het schuimpje na de behandeltijd van de huid, verwijder het na 2 minuten van de houder en gooi het weg.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Als de behandelde wrat na 14 dagen niet is verdwenen, kunt u de behandeling herhalen. Behandel een wrat in totaal niet meer dan drie keer met Wartner. Is de wrat daarna nog altijd aanwezig, raadpleeg dan een arts.

Bijwerkingen

Tijdens de behandeling wordt de aangestipte huid wit en kan er een prikkend of licht stekend gevoel ontstaan in en rond de behandelde wrat. Dit is normaal en verdwijnt na enige tijd vanzelf. De behandelde wrat kan rood worden en er kan zich een blaar vormen. Na een paar dagen tot weken zal de wrat verschrompeld zijn en van de huid vallen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Wartner wrattenverwijderaar (Wartner 2e Generatie) is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Bij kinderen mag het product alleen door een volwassene worden aangebracht. Gebruik Wartner niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter) of als u niet zeker weer of het knobbeltje een wrat is. Gebruik Wartner niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Gebruik het product niet op de huid van het gezicht, genitaliën of andere plaatsen waar de huid dun is. Raadpleeg voor gebruik de bijsluiter voor de overige waarschuwingen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Wartner

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven