Waterpik Monddouche

Waterpik Monddouche

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Waterpik Monddouche, ook wel waterflosser genoemd, reinigt de ruimte tussen tanden en kiezen. Het apparaat spuit een krachtige waterstraal tussen de tanden en kiezen waardoor plak, voedselresten en bacteriën worden weggespoeld. Meer info

Laagste prijs
€ 12,95
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is een Waterpik Monddouche?

De Waterpik Monddouche, ook wel waterflosser genoemd, reinigt de ruimte tussen tanden en kiezen. Het apparaat spuit een krachtige waterstraal tussen de tanden en kiezen waardoor plak, voedselresten en bacteriën worden weggespoeld. Uit onderzoek blijkt dat deze methode veel effectiever is dan flossen met draad. Dokteronline.com heeft diverse modellen van de Waterpik Monddouche op voorraad.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Tandbederf en tandvleesproblemen worden veroorzaakt door vuil en bacteriën die achterblijven tussen de tanden en kiezen en in de rand onder het tandvlees. Tandenpoetsen alleen is niet genoeg om het gebit goed te reinigen. Flossen is de enige manier om interdentale ruimtes goed schoon te krijgen. De monddouche bereikt, in tegenstelling tot flosdraad, zelfs de moeilijkste plekjes. Door de kracht van het water wordt tevens het tandvlees gemasseerd. Dit bevordert de doorbloeding van het weefsel, waardoor het tandvlees steviger wordt en minder snel bloedt.

Hoe werkt de monddouche?

De Waterpik Monddouche werkt op basis van een harde waterstraal die etensresten en bacteriën wegspoelt. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

 • WP-70: monddouche voor het hele gezin. Wordt geleverd met diverse opzettips, waaronder een tongreinigingstip en jettips voor plakverwijdering. Het apparaat is voorzien van een extra groot waterreservoir (1000 ml). De waterdruk is op het handvat in te stellen op zes niveaus.
 • WP-100: veelzijdige monddouche. Wordt geleverd met alle mogelijke opzettips, waaronder een orthodontische tip voor het reinigen van vaste beugels, een tongreinigingstip en een tandenborsteltip. De waterdruk is instelbaar in 10 standen en in het reservoir past 600 ml water of mondspoelmiddel.
 • WP-660: geavanceerd model. Het apparaat is voorzien van een aan/uitschakelaar op het handvat, traploos instelbare waterdruk in tien niveaus, timer en een hydro-pulse massagestand. Het apparaat wordt geleverd met maar liefst 7 opzetstukken, waaronder 3 jettips voor plakverwijdering, een orthodontische tip en een tandenborsteltip.
 • WP-900: zeer complete monddouche met een oplaadstation waarop ook plaats is voor een (meegeleverde) sonische tandenborstel. Wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een orthodontische tip en een plaque seeker tip voor extra plakverwijdering. De waterdruk is instelbaar op tien niveaus en in de vaatwasmachinebestendige watertank past 700 ml water.
Voor de modellen WP-70 en WP-100 is er een extra handkit te bestellen.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

Alle types waterflossers zijn heel gemakkelijk in gebruik:

 • Vul het reservoir met (mond)water;
 • Zet het reservoir op het apparaat;
 • Klik een opzettip naar keuze op het handvat;
 • Stel de gewenste waterdruk in;
 • Houd de opzettip in de mond en zet het apparaat aan;
 • Beweeg de waterstraal over de tandvleesrand in een hoek van 90 graden.
Houd uw hoofd goed boven de wasbak en laat de mond een beetje open, zodat het water eruit kan lopen. In de bijgeleverde handleiding leest u hoe u de monddouche precies moet gebruiken.

Wanneer mag u de Waterpik Monddouche niet gebruiken?

De Waterpik Monddouche is in principe geschikt voor ieder gebit, mits de juiste opzettip gebruikt wordt. Kinderen mogen het apparaat alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Heeft u een aandoening aan het gebit, de tong of aan het tandvlees, overleg dan eerst met de (tand)arts of de waterflosser geschikt voor u is. Verwijder eventuele mondsieraden voordat u de monddouche gebruikt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Waterpik Monddouche

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven