Waterpik Monddouche Nano

Waterpik Monddouche Nano

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Waterpik Monddouche Nano is een kleinere versie van de reguliere Waterpik monddouche. Dit model is de helft kleiner dan zijn voorganger en past daardoor prima op de wastafel. Meer info

Laagste prijs
€ 91,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Waterpik Monddouche Nano?

De Waterpik Monddouche Nano is een kleinere versie van de reguliere Waterpik monddouche. Dit model is de helft kleiner dan zijn voorganger en past daardoor prima op de wastafel. Met de monddouche, ook wel waterflosser genoemd, reinigt u uw gebit tussen de tanden en kiezen met behulp van een krachtige waterstraal. Deze methode is hét alternatief voor flossen met draad. Onderzoek toont aan dat flossen met de Waterpik monddouche tot twee keer meer effect heeft dan handmatig flossen.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Met tandenpoetsen reinigt u alleen op de tandoppervlak. Tandplak, etensresten en bacteriën die na het poetsen tussen de tanden en kiezen achterblijven, verwijdert u door te flossen. Dit voorkomt tandvleesontstekingen en het ontstaan van tandbederf. Een monddouche werkt op basis van een stevige waterstraal. Deze spoelt niet alleen vuil en plak weg, maar masseert ook het tandvlees. Een dagelijkse watermassage bevordert de doorbloeding, maakt het weefsel stevig en gezond en vermindert bloedend tandvlees.

Hoe werkt de monddouche?

De Waterpik monddouche Nano reinigt het gebit met 1400 pulsaties per minuut. U kunt de waterdruk instellen op drie standen (0,7 tot 5,5 bar). Het reservoir heeft ruimte voor maximaal 450 ml water of mondspoelmiddel. Dit reservoir dient (omgekeerd) tevens als beschermkap, waardoor het apparaat makkelijk kan worden opgeborgen. De monddouche is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

 • Nano WP-250: basismodel, wordt geleverd met 1 jettip en een plaque seeker tip voor extra plakverwijdering.
 • Nano WP-260: speciaal voor kids, wordt geleverd in een frisse kleur. Voorzien van 1 jettip, 1 plaque seeker tip en een extra orthodontische tip voor het reinigen van vaste beugels. Het apparaat kan worden versierd met de meegeleverde stickers.
 • Nano WP-300: luxe reismodel, wordt geleverd met reisetui, 1 jettip, 1 plaque seeker tip, 1 orthodontische tip en 1 tongreinigingstip.
 • Nano WP-700: 2-in-1 model, wordt geleverd met een sonische tandenborstel (werkt op batterij), 2 jettips, 1 plaque seeker tip, 1 orthodontische tip.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De waterpik monddouche is heel gemakkelijk in gebruik:

 • Vul het reservoir met lauw water of mondspoelmiddel;
 • Zet het reservoir vervolgens op het apparaat;
 • Klik een opzettip naar keuze op het handvat;
 • Stel de gewenste waterdruk in;
 • Houd de opzettip in de mond en zet het apparaat aan;
 • Beweeg de waterstraal over de tandvleesrand in een hoek van 90 graden.
Zorg ervoor dat u uw hoofd goed boven de wasbak houdt en laat de mond een beetje open, zodat het water eruit kan lopen. In de bijgeleverde handleiding leest u hoe u de waterflosser precies moet gebruiken.

Wanneer mag u de Waterpik monddouche niet gebruiken?

De Waterpik monddouche is in principe geschikt voor ieder gebit. Kinderen mogen het apparaat alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Gebruik voor het reinigen van vaste beugels, brackets, implantaten en andere vaste apparatuur altijd de speciale orthodontische opzettip. Heeft u een aandoening aan het gebit of aan het tandvlees, overleg dan eerst met de (tand)arts of de monddouche geschikt voor u is.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Waterpik Monddouche Nano

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven