Waterpik Sonische Tandenborstel

Waterpik Sonische Tandenborstel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Een sonische tandenborstel is een elektrische tandenborstel waarvan de borstelkop een vibrerende (sonische) poetsbeweging maakt. Van het vooraanstaande merk Waterpik zijn onder andere de volgende drie sonische tandenborstels verkrijgbaar: Waterpik SR-1000 (oplaadbaar); Waterpik SR-3000 (oplaadbaar); Waterpik AT-50 Nano-Sonic (niet oplaadbaar, werkt op AAA-batterij). Meer info

Laagste prijs
€ 8,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Waterpik SR-1000 Sensonic Professional Tandenborstel 1 st.

€ 100,20

Waterpik SR-3000 Sensonic Professional Tandenborstel 1 st.

€ 115,20

Wat is een Waterpik Sonische Tandenborstel?

Een sonische tandenborstel is een elektrische tandenborstel waarvan de borstelkop een vibrerende (sonische) poetsbeweging maakt. Van het vooraanstaande merk Waterpik zijn onder andere de volgende drie sonische tandenborstels verkrijgbaar:

 • Waterpik SR-1000 (oplaadbaar);
 • Waterpik SR-3000 (oplaadbaar);
 • Waterpik AT-50 Nano-Sonic (niet oplaadbaar, werkt op AAA-batterij).
Verder zijn er speciale bijpassende opzetborstels van dit merk te bestellen, waaronder:
 • SRSB (kleine borstel voor gebruik bij kinderen, geschikt voor type SR-1000 en SR-3000);
 • SRRB (standaard borstel, geschikt voor type SR-1000 en SR-3000);
 • SRIP (interdentale borstel, geschikt voor type SR-1000 en SR-3000);
 • ATB-2AB (standaard borstel, geschikt voor type AT-50 Nano-Sonic).

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Met een sonische tandenborstel reinigt u uw gebit veel effectiever dan met een gewone handtandenborstel. De Waterpik tandenborstels maken, afhankelijk van het type, zo’n zestien- tot dertigduizend poetsbewegingen per minuut. Hierdoor worden voedselresten en tandplak grondig verwijderd. Waterpik is een gerenommeerde leverancier van mondverzorgingsproducten. De sonische tandenborstels zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. De tandenborstels van het type SR-1000 en SR-3000 worden bovendien geleverd met extra accessoires, waaronder twee opzetborstels en een interdentale borstel die geschikt is voor het reinigen van een vaste beugel of implantaat.

Hoe werkt de sonische tandenborstel?

Een sonische tandenborstel maakt vibrerende bewegingen. Hierdoor wordt het tandoppervlak vele malen beter gepoetst dan wanneer u met een handtandenborstel poetst. Tijdens het poesten hoeft u de tandenborstel alleen maar zachtjes tegen de tanden en kiezen te houden. De trillende borstelkop doet de rest. De Waterpik sonische tandenborstel verwijdert plak en ander vuil, ook onder het tandvlees en op moeilijk bereikbare plekken. De zachte haren van de borstelkop zorgen ervoor dat het tandglazuur en het tandvlees niet beschadigen.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De Waterpik SR-1000 en SR-3000 tandenborstels beschikken over een oplaadstation. Laad de tandenborstel eerst op voordat u deze gaat gebruiken. U kunt bij deze modellen kiezen uit twee poetssnelheden. Daarnaast beschikken deze tandenborstels over een timer en geven ze tijdens het poesten een seintje om van kant te wisselen.

De elektrische tandenborstel van het type Nano-Sonic wordt geleverd met een AAA-batterij. U kunt deze tandenborstel niet opladen. Als de batterij leeg is, vervangt u deze eenvoudig door een nieuwe. In de bijgeleverde handleiding leest u hoe u de Waterpik sonische tandenborstel precies werkt. Gebruik de Waterpik sonische tandenborstels altijd in combinatie met de bijpassende opzetborstels. Het wordt aangeraden om de opzetborstels elke drie maanden te vervangen.

Wanneer mag u de Waterpik tandenborstel niet gebruiken?

De Waterpik sonische tandenborstels zijn in principe geschikt voor ieder gebit. Jonge kinderen mogen de tandenborstel alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Gebruik bij jonge kinderen een speciale, kleine borstelkop (type SRSB). Heeft u een aandoening aan het gebit of twijfelt u of u de Waterpik sonische tandenborstel mag gebruiken, overleg dan eerst met de (tand)arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Waterpik Sonische Tandenborstel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven