Xenical

Xenical ervaringen


Wie veel kilo’s moet afvallen, heeft het niet gemakkelijk. Lijnen is vaak moeilijk vol te houden en gaat helaas langzamer dan we zouden willen. Xenical kan het afslankproces versnellen. De werkzame stof orlistat zorgt ervoor dat de darmen minder vet verteren. Zo’n 30% van het vet uit de maaltijd wordt hierdoor niet opgenomen, en dat scheelt een hoop calorieën. Veel mensen zijn dan ook erg positief over hun Xenical ervaringen.

Xenical reviews

Klanten sturen ons vaak reviews over Xenical. Deze gebruikerservaringen zetten wij natuurlijk graag op de site, zodat andere klanten een nog beter beeld kunnen krijgen van dit medicijn. Een paar voorbeelden van zo’n review:

Riaine │ Rotterdam
Ik heb 5 kilo in een maand verloren. Ik wil heel graag door.

Tamara │ Den Bosch
Ik ben altijd een beetje huiverig voor medicijnen die zouden helpen bij het afvallen. Vaak geeft het geen resultaat. Maar met Xenical verloor ik echt gewicht. Nog even en ik ben weer op mijn ideale gewicht.

I. Bakker
Ik voel me een stuk lekkerder en ben al bijna 5 kilo kwijtgeraakt. Deze totaalaanpak met Xenical werkt voor mij en toch weet ik zeker dat ik het helemaal zélf doe!

Heeft u zelf Xenical ervaringen en wilt u deze delen op onze site? Op de productpagina van Xenical kunt u uw review toevoegen.

Xenical gebruikerstips

Het afslankmiddel Xenical heeft al veel mensen geholpen om hun overgewicht kwijt te raken. Dit gaat echter niet vanzelf. Xenical werkt alleen als u daarnaast ook minder eet en meer beweegt. Een paar tips van gebruikers met Xenical ervaringen:
  • Drink tijdens het lijnen veel water. Dit helpt om de afvalstoffen sneller af te voeren;
  • Beweeg elke dag. Dagelijks een half uurtje lopen of fietsen heeft meer effect dan 1 x per week een uurtje zwoegen in de sportschool.
  • Laat vette en zoete tussendoortjes staan. Rijstwafels, vers fruit en magere melkproducten zijn beter.
  • Vergeten om Xenical in te nemen voor het eten? Dit kan nog tot een uur ná de maaltijd.
  • Eet niet teveel vette producten, dit veroorzaakt darmkrampen en diarree.
  • Neem geen Xenical in als er geen of heel weinig vet in de voeding zit. Het medicijn werkt dan niet, en dat is zonde van het geld.

Xenical bijwerkingen

Omdat Xenical alleen in de darmen werkt, vallen de bijwerkingen erg mee. Klanten die dit afslankmiddel gebruiken, melden soms buikklachten, waaronder buikpijn en diarree. Dit kan voorkomen worden door minder vet te eten. Hoe meer vet u binnenkrijgt, hoe meer onverteerd vet er in de ontlasting komt. De ontlasting kan daardoor te zacht worden (diarree). Xenical werkt het beste als de maaltijd een matige hoeveelheid vet bevat. In de bijsluiter leest u meer over de mogelijke bijwerkingen.

Voor wie is Xenical?

Xenical is bedoeld voor mensen met een BMI van 28 of hoger. Artsen schrijven dit afslankmiddel dus alleen voor als er sprake is van fors overgewicht. Wilt u zelf graag Xenical ervaringen opdoen, maar is uw BMI niet hoog genoeg? De werkzame stof orlistat is ook verkrijgbaar in een lagere dosering (60 mg). U heeft voor deze versie geen recept nodig.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.