Xenical

Fabrikant Xenical


De maker van Xenical is het farmaceutische bedrijf genaamd Roche.
De oprichter van Roche, Fritz Hoffmann, getrouwd met mevrouw La Roche, was een baanbrekende ondernemer die erg overtuigd was van het produceren van medicijnen op een industriële schaal, buiten de apotheek om en op een internationale markt. Hij was één van de eersten die herkende dat de industriële vervaardiging van gestandaardiseerde medicijnen een groot voordeel zou zijn in de strijd tegen ziekten. Dit leidde tot het oprichten van F. Hoffmann-La Roche & Co. op 1 oktober 1896.
Vanaf het begin heeft dhr F. Hoffmann een grote waarde gehecht aan productinformatie als schakel tussen de farmaceutische fabrikant en medici, en apothekers en patiënten. Kort na de oprichting van het bedrijf, werden filialen geopend in Verenigde Staten, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland en Duitsland.
Sindsdien is Roche uitgegroeid tot één van de toonaangevende gezondheidsconcerns in de wereld en één van belangrijkste in Europa. Roche bouwt voort op een Europese basis en houdt zich aan de Europese tradities van kwaliteit en expertise.

Innovatie is vanaf de oprichting het handelsmerk geworden van Roche, veel van de producten zijn doorbraken geweest in de medische wereld. Door deze producten heeft Roche een sterke naam in de top van de farmaceutische industrie verworven. Een blik op de toekomst laat een uitstekende positie zien op het gebied van moleculaire medicijnen, uit ervaring opgedaan in de medicinale scheikunde en biotechnologie.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.