Xenical

Hoe Xenical (orlistat) gebruiken


Xenical Orlistat is een efficiënte vermagerings-dieetpil die alleen op recept verkrijgbaar is bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.
Het is belangrijk, voor u begint met Xenical Orlistat, om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en het op de juiste manier te gebruiken om het optimale gewichtsverlies te bereiken.

Xenical Orlistat is werkzaam in het spijsverteringskanaal en verhindert de opname van één derde van het vet in het voedsel. Het onverteerde vet verlaat het lichaam, waardoor de vetopname vermindert en Xenical Orlistat u helpt om geleidelijk aan gewicht te verliezen.
Xenical Orlistat wordt geadviseerd aan mensen bij wie de normale methodes zoals diëten met voldoende lichaamsbeweging niet tot het gewenste gewichtsverlies leiden.

Let wel, Xenical Orlistat is geen wonderpil maar is een receptplichtig hulpmiddel om gewicht te verliezen. Dit kan alleen worden bereikt door de voorgeschreven dosering van een arts te volgen in combinatie met het juiste dieet en met voldoende lichamelijke beweging.

Om de juiste werking van Xenical Orlistat te verzekeren, dient u altijd de door een arts voorgeschreven dosering op de juiste manier te gebruiken. Hierbij geven wij enkele tips.

Dosering

Er is slechts één standaarddosering van Xenical Orlistat ongeacht uw leeftijd, gewicht of andere medische aandoeningen. De standaard geadviseerde voorschrift dosering voor Xenical Orlistat is één capsule (120 mg) drie keer dagelijks met elke maaltijd die ongeveer 15 mg vet bevat.

Xenical moet ingenomen worden met de maaltijd, of tot maximaal een uur na de maaltijd. Als u een maaltijd overslaat of als u een maaltijd zonder vet eet, moet u Xenical ook niet gebruiken.

Gecombineerd met een dieet

Het gebruik van Xenical Orlistat dient gecombineerd te worden met een caloriearm dieet of met een laag vetgehalte dieet. Wanneer u een maaltijd neemt met een hoog vetgehalte verhoogt u de kans op bijwerkingen van Xenical Orlistat zoals diarree. Ideaal gezien zou u moeten proberen om de inname van totale vetten tot minder dan 30 % van uw totale dagelijkse calorieën te beperken.

Wanneer het vet wordt afgebroken in het lichaam zorgt Xenical Orlistat ook voor verminderde opname van bepaalde essentiële vitaminen. Wij raden daarom ook sterk aan dat u 1 maal per dag Multi- vitamine preparaat gebruikt, minstens twee uren voor of na het innemen van Xenical Orlistat. Ook is het mogelijk om deze Multi vitamine pil voor de nacht in te nemen.

Voorzorgsmaatregelen alvorens Xenical Orlistat te gebruiken

Xenical Orlistat is een door een arts voorgeschreven afslankpil en moet volgens de voorgeschreven dosering ingenomen worden. Lees de belangrijke informatie over de noodzakelijke te nemen voorzorgsmaatregelen alvorens Xenical Orlistat te gaan gebruiken, om bijwerkingen te minimaliseren en gewichtsverlies te maximaliseren.

- Verander de dosering van Xenical Orlistat nooit zonder een arts te raadplegen.

- Xenical Orlistat werkt alleen met het geadviseerde dieetplan en met voldoende lichaamsbeweging.

- Xenical Orlistat is niet geschikt voor patiënten die medische problemen hebben zoals: eetstoornissen (anorexia nervosa/boulimie), verminderde werking van de schildklier (hypothyroidism), nierstenen/problemen (bv., de nierstenen van het calciumoxalaat, hyperoxaluria), bepaalde problemen van de blaas (cholestasis), bepaalde spijsverteringsproblemen (chronisch malabsorptiesyndroom).

- Xenical Orlistat moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met diabetes

- Xenical Orlistat moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten die cyclosporine of thyroxine gebruiken

- Gedurende periode van het gebruik van Xenical Orlistat moet altijd een extra multitvitaminepil worden ingenomen.

- Vertel een arts als u allergisch bent voor een van de stoffen die Xenical Orlistat bevatten.

- Xenical Orlistat is ongeschikt voor kinderen of zwangere vrouwen.

- Raadpleeg altijd een arts wanneer u last heeft van bijwerkingen door het gebruik van Xenical Orlistat

Tests aangaande Xenical Orlistat

Xenical Orlistat heeft strenge klinische proeven ondergaan alvorens het voor de verkoop als afslankpil werd goedgekeurd. De proeven tonen aan dat door gebruik van Xenical rond 70% van patiënten tussen 5 en 10% lichaamsgewicht verliest binnen het eerste jaar.

Verder werkt Xenical Orlistat hoogst efficiënt bij patiënten die met een dieet alleen, weinig tot geen gewichtsverlies hebben. In klinische proeven is bewezen dat bij deze groep mensen samen met het gebruik van Xenical afslankpillen het effect tweemaal groter is.

Uit studie blijkt dat bijna twee derde van de mensen die Xenical met het dieet plan volgende tenminste 5% van hun lichaamsgewicht verliezen binnen 2 jaar. Daarnaast is er duidelijk wetenschappelijk bewijsmateriaal dat voor te zware mensen die 5% tot 10% van het lichaamsgewicht verliezen, dit aan te raden is voor een betere gezondheid.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.