XL-S Medical Hunger Buddy

XL-S Medical Hunger Buddy

Honger tijdens het lijnen? Met de Hunger Buddy van XL-S Medical hoefst dat geen probleem te zijn. Deze uitgekiende maagvuller zorgt voor een verzadigd gevoel dat lang aanhoudt. Zo is het afslanken mogelijk beter vol te houden. Meer info

Kosten vanaf
€ 16,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

XL-S Medical Hunger Buddy 40 caps.

€ 16,90

Wat is XL-S Medical Hunger Buddy?

Honger tijdens het lijnen? Met de Hunger Buddy van XL-S Medical hoefst dat geen probleem te zijn. Deze uitgekiende maagvuller zorgt voor een verzadigd gevoel dat lang aanhoudt. Zo is het afslanken mogelijk beter vol te houden. U kunt XL-S Medical Hunger bij uw eigen apotheek kopen of of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. 

Waar wordt het product voor gebruikt?

Wie wil afvallen, moet minder eten. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel lijnpogingen worden na een poosje gestaakt omdat het hongergevoel te overheersend is. Zo wordt de gedachte aan eten een obsessie, waardoor zelfs lijners met een ijzersterke zelfdiscipline op een gegeven moment weer gaan snacken en snaaien. XL-S Medical Hunger Buddy voorkomt hongergevoel. Het product bevat het unieke natuurlijke vezelcomplex Redusure™ dat in de maag opzwelt en daar langdurig actief blijft. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte in de maag met zo'n 30 tot 43% verminderd. Het gevolg: een langdurig gevoel van verzadiging en dus minder hongeraanvallen en lekkere trek. Ook heeft u dankzij de Hunger Buddy genoeg aan kleinere porties. Zo kunt u uw dieet als het goed is langer volhouden, krijgt u minder calorieën binnen en verliest u meer kilo's. Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van XL-S Medical Hunger Buddy de eetlust remt en zo het afvallen bevordert.

Hoe gebruikt en doseert u XL-S Medical Hunger Buddy?

Hunger Buddy bestaat uit capsules. De aanbevolen dosering is als volgt:

  • Volwassenen: neem 30 minuten voor de maaltijd (ontbijt, lunch en diner) 2 capsules in met een glas water. Tussen de maaltijden door kunt u eventueel nog 1 of 2 capsules innemen om lekkere trek te vermijden. Neem maximaal 9 capsules per dag in.

Kauw niet op de capsules, maar slik ze in hun geheel door. Dit medische hulpmiddel is vooral bedoeld voor mensen die willen afvallen, veel trek hebben en moeite hebben om hun porties te verkleinen.

Bijwerkingen

XL-S Medical Hunger Buddy wordt door de meeste mensen probleemloos verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, stop dan met het gebruik van dit middel en overleg met een arts of apotheker.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik XL-S Medical Hunger Buddy niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking) of als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het gebruik van XL-S Medical producten wordt afgeraden aan mensen die een BMI hebben van 18,5 of minder. Dit medische hulpmiddel is in niet bedoeld voor kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - XL-S Medical Hunger Buddy

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven