XL-S Medical Koolhydraten Blokker

XL-S Medical Koolhydraten Blokker

Wilt u graag afvallen, maar heeft u geen zin om brood en pasta te laten staan? XL-S Medical Koolhydratenblokker is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag koolhydraten (brood, pasta, aardappelen) eten. Meer info

Kosten vanaf
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is XL-S Medical Koolhydratenblokker?

Wilt u graag afvallen, maar heeft u geen zin om brood en pasta te laten staan? XL-S Medical Koolhydratenblokker is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag koolhydraten (brood, pasta, aardappelen) eten. De werkzame stof in XL-S Medical Koolhydratenblokker is PhaseLight, een complex van glycoproteïnen uit bonen, dat de calorieopname uit koolhydraten vermindert. Omdat dit product alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is het veilig te gebruiken. U kunt XL-S Medical Koolhydratenblokker bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. Wanneer u besluit om aan ons de opdracht te geven dan wordt uw opdracht in een discrete verpakking naar u opgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Koolhydraten als pasta, brood, rijst en aardappelen zijn lekker en gezond, maar leveren helaas ook veel calorieën. Met de XL-S Medical Koolhydratenblokker hoeft u deze zetmeelproducten niet meer uit uw dieet te schrappen. De werkzame stof PhaseLight vermindert het koolhydratenverteringsproces. Hierdoor kan het lichaam tot maar liefst 66% minder calorieën uit deze voedingsstoffen opnemen. Deze werking is klinisch bewezen. XL-S Medical Koolhydratenblokker stimuleert het afslankproces en maakt het ook gemakkelijker om na die tijd op gewicht te blijven, zelfs als u lasagne, risotto of een broodje gezond eet. U zult dit vooral merken aan uw kleding: de calorieën uit koolhydraten worden vaak rond het middel opgeslagen. XL-S Medical Koolhydratenblokker helpt uw tailleomtrek met 8 centimeter te verminderen in slechts 4 weken tijd.

Hoe gebruikt u XL-S Medical Koolhydratenblokker?

XL-S Medical Koolhydratenblokker is erin verpakkingen van 60 capsules. Slik de capsules zonder te kauwen door met voldoende vloeistof. Combineer het gebruik van XL-S Medical Koolhydratenblokker met een gezond voedingspatroon en probeer ook veel te bewegen. Op die manier heeft u het meeste profijt van dit afslankmiddel.

Dosering

De aanbevolen dosering van XL-S Medical Koolhydratenblokker is als volgt:

  • Volwassenen: twee- tot driemaal daags 2-3 capsules innemen voor de maaltijd.

Neem niet meer dan 6 capsules per dag in. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

XL-S Medical Koolhydratenblokker wordt over het algemeen probleemloos verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

XL-S Medical Koolhydratenblokker is niet voor iedereen een geschikt product. Gebruik dit afslankmiddel niet als u:

  • Overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zij bijsluiter of verpakking);
  • Een BMI heeft die lager is dan 18,5.

Overleg met een arts over het gebruik van XL-S Medical Koolhydratenblokker als u gezondheidsproblemen heeft.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Afslanken met XL-S Medical Koolhydratenblokker wordt afgeraden tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding. Er gelden voor dit afslankmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van sterke drank.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - XL-S Medical Kohlenhydrateblocker

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven