XL-S Medical Max Strength

XL-S Medical Max Strength

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De afslankproducten van het merk XL-S Medical staan bekend om hun ondersteunende werking bij het afvallen. Het assortiment is nu uitgebreid met nieuw, extra doeltreffend product. Meer info

Laagste prijs
€ 89,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is XL-S Medical Max Strength?

De afslankproducten van het merk XL-S Medical staan bekend om hun ondersteunende werking bij het afvallen. Het assortiment is nu uitgebreid met nieuw, extra doeltreffend product. XL-S Medical Max Strength is maar liefst 33% meer effectief dan de XL-S Medical vetbinder. De werkzame stof in XL-S Medical Max Strength is clavitanol, een natuurlijk ingrediënt dat het hongergevoel vermindert en de calorieopname uit suiker, vet en koolhydraten beperkt. U kunt XL-S Medical Max Strength zonder recept bestellen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

XL-S Medical Max Strength is bedoeld voor mensen die willen afvallen of die op hun gewicht willen letten. De werkzame stof clavitanol zorgt ervoor dat het lichaam minder calorieën uit de voeding opneemt; niet alleen uit vet, maar ook uit suiker en koolhydraten (zetmeel). Daarnaast houdt XL-S Medical Max Strength de bloedsuiker stabiel. Dit voorkomt hongeraanvallen en lekkere trek. Afvallen en op gewicht blijven is op die manier een stuk makkelijker.

Hoe gebruikt u XL-S Medical Max Strength?

Het gebruik van XL-S Medical Max Strength is heel eenvoudig. U neemt de tabletten tweemaal daags in vóór de maaltijden die het meeste vet, suiker en koolhydraten bevatten. Bent u op uw streefgewicht, dan kunt u het gebruik van XL-S Medical Max Strength verminderen. U kunt de tabletten dan bijvoorbeeld eenmaal per dag innemen, of ze alleen slikken als u een calorierijke maaltijd gaat nuttigen. Slik de tabletten altijd in hun geheel door met wat vloeistof. Het is belangrijk om bij het gebruik van dit voedingssupplement veel (minstens twee liter) water, thee of suikervrije frisdrank te drinken. Combineer het gebruik van XL-S Medical Max Strength met een uitgebalanceerd voedingspatroon en veel beweging. Op die manier heeft u het meeste profijt van dit afslankmiddel.

Dosering

Tenzij de arts anders adviseert, is de gebruikelijke dosering van XL-S Medical Max Strength als volgt:

  • Volwassenen: tweemaal daags 2 tabletten innemen voor de maaltijd.

Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

XL-S Medical Max Strength wordt over het algemeen probleemloos verdragen. In het begin kunt u last krijgen van winderigheid. Dit wordt veroorzaakt door de toegenomen hoeveelheid onverteerde koolhydraten in het darmstelsel. Deze bijwerking verdwijnt doorgaans na verloop van tijd. Krijgt u last van andere bijwerkingen, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

XL-S Medical Max Strength is niet voor iedereen een geschikt product. Gebruik dit afslankmiddel niet als u:

  • Overgevoelig bent voor clavitanol of een van de gebruikte hulpstoffen;
  • Een BMI heeft die lager is dan 18,5.

Overleg met de arts over het gebruik van XL-S Medical Max Strength als u lijdt aan diabetes, allergisch reageert op druiven, mais of afgeleide producten hiervan of als u andere gezondheidsproblemen heeft. Vertel het de arts ook als u medicijnen gebruikt: deze kunnen een wisselwerking hebben met XL-S Medical Max Strength.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Het gebruik van XL-S Medical Max Strength wordt afgeraden tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding. Er gelden voor dit afslankmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van sterke drank.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - XL-S Medical Max Strength

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven