Zaldiar (Tramacet)

Tramacet bestellen via een online arts consult bij samenwerkende apotheken voor snelle pijnbestrijding


Wanneer Tramacet kopen bij een apotheek?

Er zijn veel pijnstillers verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Met Tramacet (ook bekend onder de naam Zaldiar) haalt u echter een zeer beproefd middel in huis. De werkzame stoffen in Tramacet zijn paracetamol en tramadol. Deze middelen worden al sinds 1893 (paracetamol) en 1977 (tramadol) gebruikt om pijn te bestrijden. Tramacet combineert deze oude bekenden tot een krachtig analgeticum dat al veel mensen snel en effectief van pijnklachten heeft verlost. Tramacet bestelt u via een samenwerkende arts bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken gewoon vanuit uw stoel.

Tramacet: dubbele pijnbestrijding

Omdat de werkzame stoffen in Tramacet de pijn op verschillende manieren onderdrukken, werkt Tramacet extra sterk. Dit middel wordt dan ook voorgeschreven bij pijnklachten door diverse oorzaken, waaronder:
  • Zenuwpijn: stekende pijn die wordt veroorzaakt door geïrriteerde of beschadigde gevoelszenuwen;
  • Artrose: een gewrichtsaandoening die gepaard gaat met stijfheid en pijn;
  • Pijn na een verwonding of operatieve ingreep.
Tramacet bestellen via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek wordt aanbevolen om matige tot ernstige pijnklachten snel te verlichten.

Hoe werkt Tramacet?

Tramacet is een samengestelde pijnstiller. Het middel bevat de volgende bestanddelen:
  • Paracetamol. Dit geneesmiddel wordt al meer dan een eeuw gebruikt om pijnklachten te verlichten en koorts te bestrijden. Artsen schrijven paracetamol altijd als eerste voor omdat het weinig tot geen bijwerkingen geeft en het minst schadelijk is voor het lichaam;
  • Tramadol. Dit is een analgeticum dat behoort tot de groep opioïden: geneesmiddelen die effect hebben op het centrale zenuwstelsel. Dit middel heeft een verdovend effect en dempt pijnprikkels.
De combinatie van paracetamol en tramadol zorgt ervoor dat Tramacet een zeer krachtige pijnstiller is die snel werkt. Wilt u ook verlost worden van matige tot ernstige pijnklachten? Dan kunt u via een arts consult Tramacet kopen bij samenwerkende apotheken.

Het gebruik van Tramacet pijnstillers

Tramacet is bij apotheken verkrijgbaar als gewone tablet en als bruistablet. Wilt u Tramacet bestellen bij samenwerkende apotheken? Houdt u dan aan de aanwijzingen van een arts en lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over Tramacet pijnstillers:
  • Tramacet is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar;
  • Dit geneesmiddel kan slaperigheid en/of duizeligheid veroorzaken. Neem uitsluitend deel aan het verkeer als u hier geen last (meer) van heeft;
  • Matig of staak alcoholgebruik: alcohol kan sufheid en slaperigheid versterken;
  • Overleg met een arts over het gebruik van Tramacet als u zwanger bent of wilt worden, of wanneer u borstvoeding geeft.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Tramacet kopen bij samenwerkende apotheken

Wilt u een beproefde en krachtige pijnstiller kopen? Dan kunt u Tramacet bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken. Uw order wordt met de grootst mogelijke zorg door een samenwerkende apotheek verwerkt. Dankzij de efficiënte afhandeling wordt Tramacet al binnen enkele werkdagen discreet bij u thuisbezorgd. Bestel Tramacet direct online via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek.

* Prijs is inclusief BTW.

 

Gerelateerde artikelen Kennisbank dossiers