Zamadol (Tramadol)

Zamadol ervaringen


Heeft u een pijnstiller nodig die sterker is dan paracetamol? Zamadol treedt snel en krachtig op tegen veel soorten pijn. De werkzame stof in Zamadol is tramadol, een morfine-achtige pijnstiller die pijnprikkels onderdrukt via het centrale zenuwstelsel. Veel van onze bezoekers hebben goede Zamadol ervaringen. Pijnstillers met de werkzame stof tramadol zijn bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken onder meer verkrijgbaar als druppels, zetpillen, capsules en retard tabletten.

Wanneer Zamadol gebruiken?

Zamadol wordt gebruikt bij matige tot hevige pijn. Onze bezoekers bestellen deze pijnstiller voornamelijk als ze last hebben van de volgende pijnklachten:
 • Pijn als gevolg van griep of een andere ziekte;
 • Pijn na een operatieve of tandheelkundige ingreep;
 • Zenuwpijn;
 • Gewrichtspijn door reumatische aandoeningen;
 • Menstruatiepijn;
 • Migraine;
 • Spierpijn door blessures.
Zamadol werkt snel en geeft gedurende zes tot acht uur een goede verlichting van de pijn.

Zamadol ervaringen: bijwerkingen

Opioïde pijnstillers als Zamadol hebben een slechte reputatie als het gaat om bijwerkingen. Toch valt dat in de praktijk erg mee. Gebruikers van Zamadol melden soms klachten als sufheid en slaperigheid. Ook misselijkheid en verstopping komen soms voor. Vaak verdwijnen de bijwerkingen na verloop van tijd, als het lichaam gewend is aan de tramadol. Een paar tips van gebruikers om bijwerkingen te voorkomen:
 • Drink geen alcohol als u dit geneesmiddel inneemt. Sterke drank werkt duizeligheid en versuffing in de hand of maakt deze klachten erger;
 • Sta niet te snel op, dit voorkomt aanvallen van duizeligheid;
 • Misselijkheid en duizeligheid verdwijnen sneller als u even gaat liggen;
 • Eet vezelrijk en drink veel water, dit voorkomt obstipatie.

Zamadol en gewenning

Opioïde pijnstillers kunnen gewenning geven. Dat houdt in dat er steeds meer van het medicijn moet worden ingenomen om het juiste effect te bereiken. De kans op gewenning is groter naarmate Zamadol langer geslikt wordt. Probeer daarom om dit geneesmiddel zo kort mogelijk in te nemen, en slik altijd de laagst mogelijke dosering. Stap, zodra de pijnklachten verminderen, over op een ander analgeticum, zoals paracetamol of een NSAID (een ontstekingsremmende pijnstiller, bijvoorbeeld diclofenac of naproxen). Als u Zamadol langdurig geslikt heeft, moet u het gebruik ervan stap voor stap afbouwen. Dit voorkomt dat u last krijgt van ontwenningsverschijnselen.

Zamadol gebruikerservaringen

Zamadol heeft al heel veel mensen van hun pijn af geholpen. Vaak sturen bezoekers ons reviews over morfine-achtige pijnstillers zoals Zamadol. Wij stellen dat zeer op prijs, want deze informatie helpt andere bezoekers om een goede keuze te maken bij het bestellen van een pijnstiller. Gebruikerservaringen kunnen tegenwoordig rechtstreeks op onze site worden geplaatst. Wilt u ook uw Zamadol ervaringen of uw ervaringen met een andere opioïde pijnstiller delen? Vul dan het online review formulier in via de knop op de productpagina.

Zamadol online bestellen bij een samenwerkende apotheek

Wilt u na het lezen van de Zamadol ervaringen zelf een morfine-achtige pijnstiller kopen? Apotheken die met Dokteronline.com samenwerken hebben verschillende pijnstillers met tramadol in het assortiment. Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts, voor een online consult: u vult een vragenlijst over uw gezondheid in, die wordt gecontroleerd door de samenwerkende arts. Als deze arts akkoord gaat met uw bestelling wordt een recept uitgeschreven. Deze wordt naar een samenwerkende apotheek gestuurd en deze zorgt ervoor dat u per post uw medicatie ontvangt.

* Prijs is inclusief BTW.