Zapain

Zapain kopen bij samenwerkende apotheken


Zapain bestaat uit twee werkzame bestanddelen: paracetamol en codeïne. Deze combinatie zorgt ervoor dat pijnklachten snel verdwijnen. Wilt u Zapain kopen, dan kan dat bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com, zonder recept van uw eigen huisarts. Wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts voor een online consult. Direct daarna wordt uw bestelling verzonden door een samenwerkende apotheek.

Wanneer Zapain gebruiken?

Paracetamol en codeïne vormen samen een krachtige pijnstiller die matige tot hevige pijnklachten snel vermindert. Artsen schrijven dit medicijn onder andere voor bij:
  • Zenuwpijn;
  • Pijn na een operatie of verwonding;
  • Pijnklachten bij griep en verkoudheid (oorpijn, hoofdpijn, keelpijn);
  • Migraine;
  • Reumatische aandoeningen.
Het bestanddeel codeïne heeft niet alleen een pijnstillende werking, maar dempt ook hoestprikkels. Zapain kan daarom uitstekend worden gebruikt bij griep en verkoudheid als er sprake is van een hardnekkige kriebelhoest (droge hoest).

Online medicatie bestellen

Zapain is niet overal verkrijgbaar. Wilt u online Zapain kopen via een apotheek, let dan bijvoorbeeld op het volgende:
  • Een online doktersdienst mag nooit een receptplichtig geneesmiddel leveren zonder uw medische achtergrond te controleren (bijvoorbeeld door middel van een online consult). Gebeurt dit niet, dan is de zaak niet veilig;
  • Doe bij voorkeur zaken met een apotheek die gevestigd is binnen de EU, via een online doktersdienst;
  • Let op de website: een ingewikkeld websiteadres is verdacht, net als teksten die overduidelijk door een computer vertaald zijn.
Het risico op valse medicijnen of oplichting wordt een stuk kleiner als u goed oplet.

Waar online Zapain bestellen

Er zijn gelukkig ook betrouwbare adressen op internet. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Zapain kopen zonder bang te hoeven zijn voor mepmedicijnen. Zij werken samen met de officiële medicijnfabrieken. Bovendien verstrekken zij geen receptplichtige medicatie zonder een online consult, aan de hand waarvan een online recept wordt verstrekt. Uw gezondheid is immers het belangrijkste! Ook om de betaling hoeft u zich geen zorgen te maken: u betaalt via een beveiligd betaalprogramma, zoals iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Zapain: weg met de pijn

Pijnprikkels worden door de zenuwcellen doorgegeven aan het pijncentrum in de hersenen. Omdat Zapain de prikkeloverdracht onderbreekt, stopt het pijngevoel. Een tablet of capsule Zapain bevat 500 mg paracetamol en 30 mg codeïne. Deze samenstelling zorgt voor een krachtige werking, maar kan soms ook een wat slaperig gevoel geven. Let daarom altijd op als u deel wilt nemen aan het verkeer. Is uw reactievermogen vertraagd na het innemen van dit geneesmiddel, kruip dan niet achter het stuur.

Voor wie is Zapain geschikt?

Pijn kan heel vervelend en ingrijpend zijn. Vaak is paracetamol alleen niet voldoende om de pijn te stoppen. Aan Zapain is codeïne toegevoegd, waardoor het pijnstillende effect veel groter is. Zapain kopen bij een samenwerkende apotheek wordt aangeraden wanneer u last heeft van matige tot hevige pijnklachten. Deze pijnstiller is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij een arts anders adviseert. In de Zapain bijsluiter leest u precies wanneer u dit geneesmiddel niet mag gebruiken. Wilt u weten wat andere bezoekers vonden van dit medicijn, lees dan ook het informatiedossier 'Zapain ervaringen'.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.