Zapain

Zapain zonder recept


Snel een sterke pijnstiller nodig? Zapain wordt gebruikt bij migraine, zenuwpijn, griep, reumatische aandoeningen en pijnklachten met een andere oorzaak. Zapain helpt ook goed bij een kriebelhoest. U kunt dit geneesmiddel online kopen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. Hiervoor heeft u wel een recept nodig: het is niet verstandig en bij samenwerkende apotheken niet mogelijk om Zapain receptvrij te kopen zonder dat er een artsenconsult aan vooraf is gegaan. Bij Dokteronline.com kunnen we u desgewenst in contact brengen met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult. Zo koopt u Zapain vervolgens bij een samenwerkende apotheek met recept. Een samenwerkende arts verzorgt in dat geval dus het benodigde recept.

Waarom een recept?

Zapain bevat paracetamol en codeïne. Deze combinatie zorgt voor een krachtige pijnstilling. Dit geneesmiddel mag niet zonder overleg met een arts worden gebruikt: Zapain kan bijwerkingen veroorzaken en een wisselwerking met andere geneesmiddelen hebben. Deze pijnstiller is dan ook niet voor iedereen geschikt. Een arts (uw eigen huisarts of een arts die een online consult voert), checkt altijd eerst uw medische gegevens. Aan de hand hiervan besluit hij of Zapain een geschikte pijnstiller voor u is, en welke dosering u moet gebruiken. Gebruik Zapain nooit op eigen houtje, maar altijd volgens het recept van een arts.

Koop geen Zapain zonder recept

Niet alle internetapotheken of webwinkels werken met een samenwerkende arts. U kunt bij sommige bedrijven Zapain zonder recept en online consult kopen. Het is echter niet verstandig om op deze aanbiedingen in te gaan. Zapain mag uitsluitend door een arts worden voorgeschreven. Gebeurt dit niet, dan loopt u het risico om opgelicht te worden. Neppillen zijn vaak receptvrij verkrijgbaar, en dan ook nog tegen extreem lage prijzen. Deze namaakmedicijnen zijn echter gevaarlijk voor uw gezondheid. Ze kunnen giftige stoffen bevatten.

Hoe herken ik onbetrouwbare sites?

Wilt u Zapain zonder recept van uw eigen huisarts bestellen? Let dan goed op waar u uw online boodschappen doet. Een paar tips om onbetrouwbare webwinkels te herkennen:
  • Winkels die valse Zapain en andere nepmedicijnen verkopen, zijn meestal niet scheutig met informatie. Check of de site een bezoekersservice heeft én of deze bereikbaar is.
  • Werkt de online wel of niet met een doktersdienst met een arts die recepten kan voorschrijven na het controleren van uw gegevens? Nee? Koop er dan niets!
  • Nepmedicijnen worden vooral geproduceerd in Azië en andere niet-Europese gebieden. Winkel liever bij een geregistreerde apotheek die in de EU gevestigd is.

Zapain receptvrij kopen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken

Apotheken die met Dokteronline.com samenwerken hebben Zapain standaard in het assortiment. De samenwerkende arts kan een recept voor u verzorgen. Andere voordelen van het online bestellen bij de samenwerkende apotheken:
  • Openheid en eerlijkheid: wij delen zoveel mogelijk informatie over de medicijnen met u. Op onze site vindt u bijsluiters, ervaringen van andere bezoekers en diverse informatiedossiers.
  • Wij werken samen met geregistreerde en onafhankelijke artsen en apotheken uit de EU.
  • Onze bezoekersservice staat voor u klaar.
  • Discretie: er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan en de samenwerkende apotheken verzenden de medicijnen altijd in een neutrale verpakking.
  • Receptplichtige medicijnen worden altijd door een arts voorgeschreven. Uw gezondheid is onze grootste zorg!
Blijf niet onnodig lang rondlopen met pijnklachten. Bestel vandaag nog Zapain zonder recept van uw eigen huisarts bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u deze pijnstiller binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.