Zarqa

Zarqa

Last van een gevoelige huid, eczeem, couperose of andere huidproblemen? Probeer dan eens de verzorgingsproducten van Zarqa. De crèmes, shampoos en andere producten bevatten geen irriterende stoffen, zijn geschikt voor ieder huidtype en verminderen diverse huidklachten. Meer info

Kosten vanaf
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Zarqa?

Last van een gevoelige huid, eczeem, couperose of andere huidproblemen? Probeer dan eens de verzorgingsproducten van Zarqa. De crèmes, shampoos en andere producten bevatten geen irriterende stoffen, zijn geschikt voor ieder huidtype en verminderen diverse huidklachten. U kunt Zarqa bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Wie last heeft van huidproblemen, kan niet ieder verzorgingsproduct gebruiken. Veel cosmetische artikelen bevatten parfums, conserveringsmiddelen en andere synthetische stoffen die de huid irriteren en huidproblemen verergeren. Zarqa heeft al 25 jaar lang ervaring met het produceren van milde en verzorgende producten die uw huidklachten niet erger maken, maar juist helpen te verbeteren. Het assortiment van Zarqa is inmiddels zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit een serie verzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam, het haar en de voeten.

Hoe gebruikt u Zarqa?

Zarqa is in de volgende varianten beschikbaar:

 • Zarqa Face - Eye Cream Sensitive: special ontwikkeld voor de verzorging van de tere huid rond de ogen. Bevat kamille, zoethoutwortelextract en een vitaminecomplex. Ook geschikt voor lenzendragers. Gebruik: tweemaal daags aanbrengen op een schone huid en het product licht inmasseren.
 • Zarqa Face - Anti-Redness Cream (Couperose Cream): voor de huid die last heeft van zichtbare rode adertjes. Kalmeert de huid en verbetert de huidbarrière waardoor invloeden van buitenaf minder effect hebben op de adertjes in het gezicht. Gebruik: 's ochtends aanbrengen op de gevoelige plekken. Gebruik voor de overige delen van het gezicht een verzorgende dagcrème.
 • Zarqa Face - Anti Age Daycream: fijne, romige dagcrème met Dode Zeemineralen, vitamine E, het anti-age-complex Sepilift en uv-filters. Helpt de gevolgen van huidveroudering te vertragen en stimuleert de elasticiteit van de huid. Gebruik: 's ochtends aanbrengen op een gereinigde huid.
 • Zarqa Face - Anti Age Night cream: extra voedende crème voor de nacht, met sheabutter en het anti-age-complex Sepilift. De crème hydrateert en verzorgt de huid intensief. Gebruik: 's avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid.
 • Zarqa Hair - Shampoo Dandruff Control: zeer effectieve anti-roosshampoo die de groei van de huidcellen reguleert. Verwijdert schilfers, kalmeert de hoofdhuid en helpt haaruitval te voorkomen. Gebruik: masseer de shampoo in nat haar, laat het product vijf minuten inwerken en spoel het haar dan grondig uit. Gebruik de shampoo gedurende de eerste drie weken driemaal per week, daarna kunt u overstappen op een gebruik van tweemaal per week.
 • Zarqa Feet - Relaxing Legs: lichte gel die vermoeide benen en voeten verkoelt en verzorgt. Bevat Dode Zeemineralen en menthol, die een stimulerend effect hebben. Ideaal voor mensen die veel staan of lopen. Gebruik: gel inmasseren op de benen en/of voeten en deze inpakken met een handdoek. Laat het product gedurende 15 minuten intrekken terwijl u met de benen omhoog ligt. Spoel de gel daarna af met lauw water. Herhaal 3 tot 4 maal per week.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van Zarqa producten.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Zarqa niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Zarqa

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven