Zithromax (Azithromycine)

Zithromax ervaringen


Zithromax is een antibioticum, een geneesmiddel dat bacteriële infecties geneest. Artsen schrijven deze antibioticakuur vooral voor bij chlamydia en gonorroe, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's) die vervelende complicaties kunnen veroorzaken. Daarnaast wordt dit geneesmiddel ook gebruikt bij luchtweginfecties, huidinfecties, diarree en de ziekte van Lyme. In dit informatie dossier leest u meer over de Zithromax ervaringen van gebruikers en leggen we u uit hoe dit medicijn werkt.

De werking van Zithromax

Aandoeningen als chlamydia, een luchtweginfectie en de ziekte van Lyme worden veroorzaakt door een besmetting met bepaalde bacteriën. De werkzame stof in Zithromax is azitromycine, een macrolide-antibioticum. Dit medicijn verhindert de aanmaak van eiwitten in de bacterie. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet langer voortplanten en sterven ze uit. Zithromax wordt via de darmen opgenomen in het bloed en bereikt op die manier alle weefsels in het lichaam. Dit geneesmiddel kan daarom voor veel verschillende soorten infecties gebruikt worden. Zithromax werkt snel: meestal is een kuur van 1 tot 5 dagen al voldoende om de bacteriële infectie te genezen.

Zithromax gebruikerservaringen

De meeste ervaringen met Zithromax zijn positief. De kuur is over het algemeen heel kort en veroorzaakt daardoor relatief weinig bijwerkingen. Gebruikers melden dat een behandeling met dit antibioticum snel aanslaat, waardoor de klachten snel verdwijnen. Wij krijgen regelmatig reviews van gebruikers toegestuurd over Zithromax. Hieronder leest u een voorbeeld van zo'n gebruikerservaring.

Anoniem |Amsterdam:
Ik was snel van de Chlamydia af. Makkelijke inname en geen last van bijwerkingen. Ben blij dat ik nu gezond en SOA vrij ben, bedankt!

Wilt u ook uw Zithromax ervaringen delen, schrijf dan een review! Hiermee helpt u anderen om een goed beeld te krijgen van dit medicijn. U kunt uw review insturen via de knop op de productpagina.

Zithromax ervaringen: bijwerkingen

Antibioticakuren kunnen bijwerkingen veroorzaken, vooral als ze langdurig gebruikt worden. Zithromax werkt snel en grondig. Daardoor zijn de voorgeschreven kuren met dit geneesmiddel over het algemeen heel kort. Bij chlamydia hoeft u Zithromax bijvoorbeeld maar 1 dag in te nemen. De bijwerkingen vallen daardoor erg mee. De meeste gebruikers melden dat ze dit medicijn probleemloos verdragen. Als er al sprake is van bijwerkingen, gaat het meestal om milde maagdarmklachten. Deze kunt u voorkomen door Zithromax tijdens de maaltijd in te nemen. Meer informatie over het gebruik van Zithromax en de eventuele bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.

Zithromax online bestellen bij samenwerkende apotheken

Een geslachtsziekte als chlamydia of gonorroe is vervelend en gênant. Veel mensen durven met deze SOA dan ook niet naar de eigen huisarts. Toch is het belangrijk dat deze aandoeningen snel behandeld worden. Dit voorkomt ernstige complicaties zoals verminderde vruchtbaarheid. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Zithromax online bestellen. U heeft dan geen recept van uw eigen huisarts nodig: wij brengen u in contact met een samenwerkende arts. Na het online consult schrijft deze arts van online een recept voor u uit. De samenwerkende apotheek stuurt u vervolgens de medicijnen toe. Uit de binnengekomen Zithromax ervaringen blijkt dat de gebruikers zeer tevreden zijn over deze veilige online bestelwijze.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.