Zithromax (Azithromycine)

Zithromax zonder recept van uw eigen huisarts


Heeft u last van een bacteriële infectie, en heeft u geen zin of tijd om naar de eigen huisarts te gaan? U kunt bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com de antibioticakuur Zithromax ook bestellen. Het recept dat u voor dit medicijn nodig heeft, wordt in dat geval uitgeschreven door één van de samenwerkende artsen. Dat gaat via een online consult met een samenwerkende arts. Zithromax zonder recept van uw eigen huisarts bestellen is op die manier niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

Online consult?wat is dat?

Het online consult werkt eigenlijk niet heel anders dan een consult op het spreekuur van uw eigen huisarts. U beantwoordt vragen over uw gezondheid, bijvoorbeeld hoeveel u weegt, of u rookt en of u nog andere medicijnen gebruikt. Bij een online consult geeft u de antwoorden via de online medische vragenlijst. Een samenwerkende arts die uw aanvraag behandelt, bekijkt uw ingevulde gegevens en krijgt op die manier een goed beeld van uw gezondheid. Aan de hand daarvan bepaalt hij of u het bestelde medicijn veilig kunt gebruiken. Gaat deze arts akkoord, dan schrijft hij een online recept uit, geeft de bestelling door aan een samenwerkende apotheek en worden uw medicijnen door de apotheek opgestuurd.

Waarom is een recept nodig?

Sterke medicijnen, zoals slaapmiddelen, erectiepillen, pijnstillers en antibiotica, kunnen bij verkeerd gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom mag alleen een arts deze geneesmiddelen voorschrijven. In Europa is het niet toegestaan om Zithromax zonder recept te verkopen. Toch zijn er webwinkels die dit doen. Ga nooit in zee met zulke bedrijven: de geneesmiddelen die u er koopt, zijn waarschijnlijk vals!

Het gevaar van nepmedicijnen

Valse pillen bevatten grondstoffen die een gevaar opleveren voor de gezondheid. Vaak komen deze namaakmedicijnen uit andere werelddelen. Ze worden geproduceerd in clandestiene fabriekjes en worden niet gecontroleerd door de overheid. Valse geneesmiddelen worden vaak verhandeld via het internet. Pas dus op als u online Zithromax bestelt! Op de site van het Ministerie van Volksgezondheid leest u meer over valse medicijnen.

Oplichting voorkomen

Wilt u veilig Zithromax kopen, let dan op de volgende tips. Zo voorkomt u dat u opgezadeld wordt met de verkeerde pillen:
  • Blijf uit de buurt van webwinkels of internetapotheken die niet in Europa gevestigd zijn. De controle op medicijnen is buiten Europa een stuk minder streng.
  • Nepmedicijnen zijn vaak te herkennen aan ultra-lage prijzen. Echte Zithromax is nooit heel goedkoop. Trap niet in dit verkooppraatje!
  • Koop nooit Zithromax zonder recept van een arts. Dit geneesmiddel mag uitsluitend door een officiële arts worden voorgeschreven via een (online) consult.

Zithromax zonder recept van uw eigen huisarts kopen

Bij Dokteronline.com staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Zij werken uitsluitend samen met officiële apotheken en ervaren, onafhankelijke artsen. Deze brengen uw gezondheid goed in kaart brengen door middel van een online consult. De samenwerkende apotheken staan hoog aangeschreven en leveren de officiële medicijnen. Wilt u Zithromax zonder recept van de eigen huisarts kopen, dan kan dat veilig en snel via het online consult bij een samenwerkende arts. Uw medicatie wordt verstuurd door een samenwerkende apotheek en wordt al binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd op uw adres.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.