Zydol (Tramadol)

Zydol kopen bij pijn


Krachtige pijnstiller nodig? Zydol kopen helpt

Zydol (werkzame stof: tramadol) is een zeer krachtige pijnstiller uit de groep opioïden (morfineachtige pijnstillers). Het zorgt ervoor dat pijnprikkels niet of nauwelijks in de hersenen aankomen. Hierdoor worden pijnklachten sterk verminderd. Apotheken die samenwerken met Dokteronline.com hebben Zydol standaard in het assortiment. U kunt dus direct online Zydol bestellen.

Pijnklachten bestrijden met Zydol

Zydol wordt voorgeschreven bij diverse pijnklachten, waaronder:
  • Zenuwpijn: scherpe, stekende of brandende pijn die continue of in vlagen kan optreden in een gedeelte van het lichaam (vaak het gezicht of de romp). Zenuwpijn wordt veroorzaakt door beschadigde of geïrriteerde gevoelszenuwen;
  • Pijn als gevolg van een verwonding, ongeval, ziekte of operatieve ingreep;
  • Pijn bij artrose: een aandoening waarbij het kraakbeen in de gewrichten is aangetast. De gewrichten worden hierdoor stijf en pijnlijk;
  • Menstruatiepijn;
  • Pijn bij griep en verkoudheid (oorpijn, keelpijn, hoofdpijn);
  • Spier- of gewrichtspijnen.
Heeft u last van een van deze aandoeningen, of heeft u pijnklachten met een andere oorzaak? Zydol bestellen bij een apotheek helpt u snel van de pijn af.

Hoe werkt Zydol?

Pijnprikkels worden via de gevoelszenuwen overgebracht naar het pijncentrum in de hersenen. Zydol zorgt ervoor dat de stroom van pijnprikkels onderbroken wordt. Zydol wordt snel in het bloed opgenomen, waardoor de klachten al binnen een uur verminderen. De werking van Zydol houdt vervolgens 6 tot 8 uur aan.

Het gebruik van Zydol

Zydol is verkrijgbaar in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte geschikt is voor uw klachten. De tablet of capsule Zydol moet in zijn geheel worden doorgeslikt met wat vloeistof. Enkele belangrijke dingen die u moet weten voordat u Zydol bestelt:

U kunt tijdens het gebruik van dit geneesmiddel last krijgen van bijwerkingen zoals sufheid, duizeligheid, maagdarmproblemen of andere klachten. Deze bijwerkingen treden echter niet altijd op en verdwijnen meestal als uw lichaam aan het medicijn gewend is;
  • Het wordt afgeraden om Zydol te gebruiken tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding;
  • Zydol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar;
  • Alcohol kan bijwerkingen als duizeligheid versterken. Drink liever geen alcohol in combinatie met dit geneesmiddel.
Wilt u Zydol kopen? Lees dan voor het gebruik altijd goed de bijsluiter. Hierin staat belangrijke informatie over eventuele contra-indicaties en bijwerkingen voor dit product.

Zydol bestellen bij samenwerkende apotheken

Heeft u ernstige pijnklachten? Begin dan zo snel mogelijk met het innemen van Zydol. Dit geneesmiddel is receptplichtig. Maar ook zonder recept van uw eigen huisarts kunt u bij samenwerkende apotheken Zydol bestellen: wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Deze schrijft na een zorgvuldig online consult uw recept uit. Dat scheelt tijd en is bovendien veilig en gemakkelijk. Ook de betaling wordt via een beveiligde verbinding online geregeld. Koop Zydol vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Uiteraard wordt geheel vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.

* Prijs is inclusief BTW.