Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil vermindert de zichtbaarheid van littekens, striemen, rimpels, pigmentvlekken of andere huidbeschadigingen. Daarnaast kan de olie gebruikt worden voor de verzorging van de droge en/of ouder wordende huid. Meer info

Kosten vanaf
€ 7,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Bio-Oil?

Bio-Oil vermindert de zichtbaarheid van littekens, striemen, rimpels, pigmentvlekken of andere huidbeschadigingen. Daarnaast kan de olie gebruikt worden voor de verzorging van de droge en/of ouder wordende huid. Bio-Oil bestaat sinds 2002, heeft al vele prijzen gewonnen en is in twintig landen het best verkopende product als het gaat om het bestrijden van littekens. Wilt u zelf kennis maken met deze bijzondere huidolie? U kunt Bio-Oil bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Hoe werkt Bio-Oil?

Bio-Oil bevat vitamine A en vitamine E. Deze vitamines staan bekend om hun positieve invloed op de huid. Daarnaast bevat Bio-Oil extracten van goudsbloem, lavendelolie, rozemarijnolie en kamilleolie: planten die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Het unieke ingrediënt PurCellin Oil zorgt ervoor dat de heilzame stoffen goed in de huid worden opgenomen. Deze oliesoort is vrij licht van consistentie, waardoor het snel in de huid trekt en geen vettig laagje achterlaat. De aangename rozengeur maakt Bio-Oil extra prettig om aan te brengen. Bio-Oil maakt de huid gladder en zachter, en verbetert de huidstructuur. Bij regelmatig gebruik wordt de huid zacht en soepel en vervagen littekens (zowel nieuwe als oudere), striae, rimpels, vlekken en andere onregelmatigheden.

Hoe gebruikt u Bio-Oil?

Bio-Oil is er in verpakkingen van 60 ml. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig: breng tweemaal daags een kleine hoeveelheid Bio-Oil aan op de huid en masseer de olie in totdat het product in de huid is getrokken. U kunt Bio-Oil ook als badolie gebruiken. Voeg daarvoor een klein scheutje Bio-Oil toe aan het warme badwater. Voor een optimaal resultaat moet u Bio-Oil minstens drie maanden achtereen gebruiken. Dit product is ook geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Let op: Bio-Oil bevat geen zonbeschermingsfilter. Gebruik de olie niet op een beschadigde huid en vermijd contact met de ogen. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Bio-oil

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven