Hart en ziel van Dokteronline.com

Onze visie: Power to the patient!

Youtubeblock highlight

Onze visie: Power to the patient!

Anno 2018 bent u als consument beter geïnformeerd dan ooit: dankzij het internet heeft u een wereld aan informatie en keuzemogelijkheden binnen handbereik. Onze mogelijkheden zijn groter dan we ons ooit hadden durven voorstellen. Is het dan niet logisch dat we hetzelfde verwachten als het aankomt op onze gezondheid? Dokteronline.com vindt van wel. En daarom strijden we al sinds 2003 voor meer zeggenschap van patiënten in de gezondheidszorg:

Power 2 the patient actor
Power to the patient

Hoe?

Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Wij bieden zelf geen producten aan, maar zorgen ervoor dat u veilig, snel en discreet echte producten kunt krijgen van goede gecontroleerde EU-apotheken. Indien gewenst, regelen wij ook consult met echte geregistreerde EU-artsen. Dokteronline.com is dus geen online dokter, online apotheek of internetapotheek, maar een all inclusive, one-stop (eHealth) service. Wel zo eenvoudig, veilig, discreet en snel!

Mocht u besluiten een behandeling met bepaalde medicijnen te wensen, dan kunt u die medicijnen bij uw eigen apotheek kopen of aan ons de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheek en veilig, snel en discreet bij u thuis te laten bezorgen. Indien gewenst en/of noodzakelijk, regelen wij ook een consult voor u met een echte geregistreerde onafhankelijke EU-arts. U betaalt ons één bedrag voor onze service, eventuele producten van een apotheek en/of eventueel consult met een arts. Wij regelen de rest!


Waarom?

Als het om uw gezondheid gaat, geloven wij dat u de vrijheid moet krijgen om over uw eigen lichaam te beslissen. Op basis van de juiste informatie en een advies op maat moet u zelf een overwogen keus kunnen maken over de behandelmethode.

Computer Klantenservice

Het klantenservice team en directie staan voor u klaar.

Met wie?

Dokteronline.com zorgt ervoor dat u niet zelf naar een apotheek (of in voorkomend geval, drogist) hoeft om producten te kopen en/of te laten opsturen. Wij werken niet samen met apotheken maar hebben afspraken met diverse (gereguleerde) onafhankelijke apotheken dat zij in beginsel klanten van ons accepteren. Hetzelfde geldt voor artsen: wij werken niet samen met artsen maar hebben afspraken met gereguleerde onafhankelijke artsen dat zij in beginsel klanten van ons consult zullen verstrekken. U betaalt aan Dokteronline.com en wij betalen de apotheek en arts (indien nodig).

Hoe het allemaal begon...

Hoe het allemaal begon...

Ons verhaal begon in 2003...

Gedreven door de overtuiging dat mensen hun eigen keuzes moeten kunnen maken als het gaat om gezondheidszorg, besloten we onze cliënten via Onlinedokter.com de mogelijkheid te geven om op doktersrecept een werkzame dosis Melatonine aan te vragen bij de apotheek. Melatonine is een natuurlijk slaaphormoon, dat destijds in Nederland met een hogere dosering dan 0,1 mg per tablet alleen op recept te verkrijgen was.

Dokteronline.com

In 2004 ontstond het idee om onze website breder in te zetten. Vanaf dat moment veranderden we de naam in Dokteronline.com en werd onze service uitgebreid tot zogenaamde lifestyle medicijnen die niet worden vergoed door de ziektekostenverzekering maar waarbij anonimiteit, veiligheid, snelheid en eenvoud is gewenst. Het model bleek een enorm succes te zijn. 

Tijdbalk

Dokteronline.com timeline
2018

Waar zijn we nu

Wij mogen ons tot de

grootste gezondheidswebsite

van Europa rekenen!

Vandaag de dag is Dokteronline.com in 7 talen beschikbaar. Met meer dan 167.000 klanten mogen wij ons tot de grootste gezondheidswebsites van Europa rekenen.

Wij bieden gevarieerde informatie over uw gezondheid, lifestyle, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Wij hebben afspraken met 11 onafhankelijke artsen en 8 apotheken in Engeland, Duitsland en Denemarken. Ook hebben we afspraken met met verschillende medische portals en zijn we druk bezig met de sponsoring van relevante medische projecten; projecten die aansluiten bij ons geloof dat de mens vrij moet zijn om zijn of haar eigen keuzes te maken.

Rebel of Health

Ook al werden wij heel lang de “Rebel of Health” genoemd en zijn wij in het verleden vaak bevochten en bekritiseerd, gelukkig ontvangen wij vanaf het begin ook vele positieve reviews van tevreden cliënten. Cliënten die om persoonlijke redenen niet bij hun eigen arts terecht kunnen of willen, of die wegens hun drukke schema gewoon liever alles online afhandelen. Juist die groep willen wij centraal stellen. We werken nauw samen met onze cliënten en, waar mogelijk, zullen wij in al hun behoeften voorzien. Nu en in de toekomst.

Rebel of health tekening
Missie voor de toekomst

Missie voor de toekomst

We zullen Dokteronline.com verder uitbreiden binnen Europa en onze service verbreden

Dokteronline.com begon met een droom, en die droom koesteren we nog steeds: we willen mensen de mogelijkheid bieden om over hun eigen lichaam en de behandeling hiervan te beslissen. Het mag duidelijk zijn dat Dokteronline.com hier is om te blijven. Juist nu zoveel cliënten onze service nodig hebben en eHealth in het algemeen veel belangrijker wordt, willen wij ze alles kunnen bieden op het gebied van gezondheid en lifestyle.

Medicijnen voor iedereen beschikbaar

In kleinere landen, waaronder Nederland, zijn steeds minder medicijnen beschikbaar omdat het minder rendabel is hier te handelen. Wij kunnen hier bij helpen. De apotheken waartoe wij toegang hebben in Engeland, Duitsland en Denemarken hebben een ruimer assortiment en op die manier blijven deze medicijnen voor iedereen binnen Europa beschikbaar.

Totaaloplossing

We streven er naar om Dokteronline.com niet alleen verder uit te breiden binnen Europa, maar ook onze service te verbreden met meer (medische) diensten. Dokteronline.com zal een totaaloplossing bieden voor haar cliënt, met 24 uurs service en informatie voor iedereen!